Italienstur 2002

Holdet på store scene


 
 
Flere tur billeder Opvisningsbilleder

 
 
 

Lørdag d. 30/6 
Mødtes vi ved Skyum, med vores 3 biler hvori vi skulle tilbringe de næste 23 timer, alle friske og med højt humør.
Turen til Italien gik fredeligt, med lidt os fra den gamle Mercedes, men ellers kun kø ved Bologne, selvfølgelig midt i 30 graders formiddagsvarme.
Vi nåede Riccione kl. 12.09 tilfældigvis, og en times tid efter var vi indlogeret på vores bette hotel, i bad og klar igen til strand osv.
Om aftenen var der åbning af stævnet med en lille gåtur igennem byen til
Optog og glæde
opvisningspladsen, en masse god stemning, gode opvisninger og afslutning med et kæmpe fyrværkeri, fedt. Vi fandt en lille cafe'  hvor vi kunne få lidt forfriskende drikke.

Mandag.
Ingen træning eller opvisning, så dagen blev brugt til et besøg i den vandtastiske by Venedig. sammen med et Aalborg hold kørte vi dertil i deres bus, fik sejlet på kanalerne og gået rundt i de små gader, set Rialto broen, så Venedig havde vi nok af da vi kom hjem sent om aftenen.
Efter at have set de sidste opvisninger, fandt vi atter en opfriskende cafe' samt en lille salsa "bar", og lidt fik vi da rørt sutterne.
Salsapause, puha!

Tirsdag.
Tidlig op, og klar til træning der skulle have været klokken 11, men desværre mente andre de skulle før os, men hva' vi vidste at det forfriskende Adriaterhav ventede på os så det gik trods 40 grader i middagssolen.
Vi røg efter træning afsted til et bette vandland fik lidt næringsstoffer og nød resten af eftermiddagen med rutschebaner og sol.
Det lille badeland
Endelig skulle den første opvisning fyres af, og omkring kl. 23.45 stod vi klar. Folk var naturligvis ellevilde og stemning og temperatur(24) var perfekt.
Natopvisning
En tur under havbruseren og så den stille cafe', en rigtig aktiv turistdag.
Onsdag.
San Marino kaldte, og vi osede afsted, da det sidste stykke op til byen, bare er opad, men det gik uden pause. Vi fik en god lille bjergvandring med fantastisk udsigt over området og endte på en lille rest. og fik lidt guf.
Jonas i San Marino
Hjemkomsten gik smertefrit, omklædning og klar til den første opvisning på hovedscenen. Ikke meget plads, men god stemning selvom der ikke var så mange tilskuere kl. 18.00, men rigtig sjovt.
Eftermiddag ved Adriaterhavet
Hjem og i bad ud at spise, ned og se delfinshow, se opvisninger, og atter en tur på Salsabaren, for at få afprøvet de sidst lærte trin, om vi blev dygtige? nej, men sjovt, ja.
Klap lige delfinen

Torsdag.
Dagen startede med træning, og atter ændrede vi på opvisningen da der ikke var nogen plint, men vi fandt blot på noget nyt.
Efter dette måtte vi i Aquafan, et kæmpe badeland med alskens "farlige" og fede rutschebaner, bølgebad osv.
Klar til bølgebad, alle er der find dem selv!!!!
En fed eftermiddag, som alle nød (også Røde Morten, den stakkel).
Alle hjem lidt i skrutten og derefter klar til den sidste opvisning, som fejede publikum langt ud i Adriaterhavet. 
Aftenopvisning med hilsen til pubberne!
Kl. 21.30 var vores internationale optrædender slut og vi tog et fortjent bad, og kørte med Aalborg til deres kvarter og festede der hele natten på en ekstremt hyggelig bar.
Råhygge med andre danskere

Fredag.
Hjemrejsedag. Vi skulle være ude kl.12.00, så vi fik roligt pakket alle biler og aftalte at mødes til aftenspisning kl. 18.00. 
Så er det hjul!!!!
Nogle shoppede, andre cyklede, andre var på stranden og en enkelt fik stjålet alle vores penge og smadret en rude i bilen. Det sidste blev lidt øv, men ingen døde så det gik ved fælles hjælp og flexibilitet at få afgang kl. 00.00 og vende næsen hjemad mod vort elskede Thy og Mors.
Øv,Øv, og atter Øv.
Kl.22 lørdag aften var alle i hus, trætte men fyldte med dejlige og friske oplevelser.
Tak til alle for en fed tur, håber på flere af denne slags.

Turlederne.


 

 
Leo DK