Italien 2000

 

Lørdag d. 1. juli 
kl. 8.45 gjorde vi klar til endnu en sommerrejse.
Denne gang til det solrige Italien, nærmere betegnet Riccione, der ligger ca. 200 km syd for Venedig, ud til til det lækre blå Adriaterhav.
Traileren var pakket, fra opvisning torsdag ved Grenaa havn, så det eneste var gymnasternes pakkenilliker og anlægget der skulle ind i bussen.
Alt forløb næsten planmæssigt, og afgangen 9.21, fik alle 43 deltagere i bussen til at falde til ro.
Om de forældre der stod tilbage, havde det ligeså afslappet melder historien ingenting om.
Turen gik til Hamborg, hvor vores tro og Trustrupvante chauffører Lars og Henrik Rønde, skulle stige på og herfra køre resten af turen.

Søndag d. 2. juli
Kl. 10.32 ankom vi til stadion, hvor vi skulle indskrives, for derefter at køre til vores lille hyggelige hotel,"Antonella".
Dagens videre forløb var meget afslappet, spisning på hotellets terrasse, dejligt arrangeret, som alle måltider på hele turen af Kirsten og Lisbeth vores 2 mødre på turen(stor tak til dem).
Et lille smut til stranden, i byen, og derefter hentede vi pizza til hele flokken.
Aftenen gik til stadion hvor åbningen af stævnet forløb samtidig med finalen i EM fodbold.

Lidt hårde odds, men gymnaster er jo kendt for at lave en "fest" ud af intet, og det lykkedes også her. Efter en hyggelig aften, og køreturen i baglommen, skulle alle bare sove og det blev der.

Mandag 3. juli.
Denne dag skulle vi have vores 1. opvisning, lige midt i byen på en lille plads. Da de der havde været på efterskole skulle køres rigtig ind i opvisningen, havde vi en god men smålun træning på hotellets parkeringsplads hele formiddagen. Trods varmen foregik alt i en koncentreret men afslappet stemning. Med udsigten til strand og Adriaterhav, kan sådanne træninger egentlig overståes rimeligt problemløst.
Efter lidt mad, kaldte havet, ikke værst.
Da opvisningen var i byen, måtte Lars og Henrik på kørearbejde med vores trailer. Efter lidt snak med det Italienske politi(2 fotomodeller på knallert), blev vi desværre nød til at køre traileren væk fra gågaden, men alt blev alligevel gjort fint klar til denne opvisning, der på publikums reaktioner at dømme faldt i rigtig god smag.
Så vi kunne veltilfredse tage det store slæb med at få flyttet alle vores redskaber til den opvisningsplads vi skulle benytte ved de andre opvisninger.
Kim og Kirsten havde imellemtiden fundet en "lille" restaurant som kunne tage 43 til en gang spagetthi boulognese. Aftenen blev brugt til både at se flere opvisninger, bytur og afslapning på hotellet, meget hyggeligt.

Tirsdag d. 4 juli.

For at få opvisning og mandagens oplevelser ud af kroppen, sov vi rigtig længe, og efter morgenmad en mulighed for indkøb og strand. Kl. 14.00 mad og derefter siesta, da vi skulle på gulvet kl. 18.10 til vores 2. opvisning.
Opvisningspladsen var ikke helt klar da vi kom kl. 17.23, men med drengenes hjælp, og til sidst også pigernes, fik vi gjort det hele klar, og kl. 18.12 gik vi på.
Vi havde valgt at tage klovnetramp ud, for at give mere flow, og det virkede, så alt ialt fik vi fyret en kanonopvisning af, til alles store glæde. Vi blev på pladsen for at tiljuble Slagelse, der ligeså gjorde en flot figur for Dansk gymnastik.
Hjem på hotellet, bad og ned hos Grazia, en lokal restaurantejer, der udover et venligt væsen, havde gode ideer til hvordan 43 mennesker i forskellige aldre kunne bespises meget hurtigt.

Efter maden fik de fleste en mulighed for at kigge lidt på handelslivet om aftenen, 
lidt opvisning blev nydt, og ellers gik alle veltilfredse i seng.

Onsdag d. 5 juli.

Tidligt op, da vores fridag skulle bruges på en dagstur op ad kysten til byen Venedig.
Heldig for os havde bussen et glimrende airconditionanlæg, som chaufførerne havde testet meget de foregående dage mens bussen holdt stille, så de viste at temp i bussen kunne holdes på 18 gr.
Turen til Venedig tog et par timer, men da vi lige skulle have købt 200 liter vand, gik der lidt ekstra tid. Vel ankommet, spiste vi lidt mad, tog en "taxa",(En stor motorbåd), til Marcuspladsen. Efter fællestur, med Dogepaladset, Sukkenes Bro, Marcuskirken og pladsen, hen til Rialto-broen, fik alle en mulighed for på egen hånd, at udforske de små gader i Venedig.
Merete & Mary lou på Rialto
(Merete & Mary Lou på Rialto-broen)
Mette der havde været lidt uheldig under tirsdagens opvisning, blev kørt rundt i en indkøbsvogn, til stor morskab for alle, men så kunne alle være med til det de ville.

Mette i vognMette kører

Turen i den lokale "bus", tilbage til vores egen bus, gennem Grande Canal, var en oplevelse, og godt mætte af indtryk, tog vi afsked med Venedig kl. 19.30.
På vejen hjem stoppede vi ved et motervejspizzaria, og i løbet af 34 minutter og ½ million lire, var alle ligeså mætte i maven.
Vel ankommet til hotellet, havde de fleste kun lyst til en på soveren.

Torsdag d. 6 juli.

Idag skulle så den sidste opvisning fyres af. Vi var 2. sidstehold, og dermed med til at lukke festivalen af. Da den først skulle fyres af kl. 23.10, benyttede vi dagen i det fantastiske Aquafan. Dette var både noget børn, unge og voksne i allerhøjeste grad nød til fulde, og tidsrummet derude føltes da også alt for kort, men aftens maden hos Grazia skulle indtages kl. 18.30, og da alle kunne vælge mellem 4 menuer, viste vi at det ville tage længere tid end de andre dage. Men da det var "fest"-aftenen, gjorde det jo ingenting.

Efter mad, gik turen til opvisningspladsen, hvor mange danske hold, gav opvisning denne aften. Dette medførte naturligvis en dejlig stemning, som selvfølgelig også tændte vores hold.

En kanon opvisning blev trods det sene tidspunkt fyret af, til alles tilfredshed, redskaber blev pakket, de ældste hjem på hotellet og omklædning til discotek, og de yngste en nattedukkert i det "mørke" men varme Adriaterhav.
En dejlig afslutning på en meget underholdene men fysisk hård dag.
Alle var vistnok i seng ca. kl  4.
Hele holdet+ledsagere

Fredag d. 7 juli.

Alle op kl. 8.30, spise, pakke, sidste indkøb, pakke bus spise mad og afgang til Trustrup kl. 12.13. Alperne blev passeret i flot solskinsvejr, indtil vi nåede midten, da kom det kolde og forblæste nordvejr til os, regn og kulde slog imod os, og ingen var itvivl, vi var på vej hjem til den danske grønne vinter.
fra 30-35 grader i skyggen til 13-17 grader. Uff, hvorfor blev vi ikke dernede?????

Lørdag d. 8 juli

Efter at bussen som med et trylleslag blev sovebus (de kan nogle tricks Lars og Henrik)
hang vi desværre fast ved Nurnberg pga. en grumme ulykke, men alle sov jo så ingen bemærkede rigtig noget.
Ved Hamburg sagde vi farvel til Lars og Henrik, og turen gik mod Trustrup som vi nåede kl. 19. Ved alles hjælp både gymnaster og fremmødte forældre blev bussen hurtigt tømt, redskaber på plads osv. 
Puha, endelig klar til at komme hjem.
Tak til alle der interesseret har fulgt med i vores turbog og skrevet disse dejlige små livstegn fra en kold hjemegn.
Tak til alle indvolverede i denne tur, for en meget behagelig og hyggelig tur, der vanen tro blev afholdt i den ånd der er kendetegnet for 

Trustrup-Springerne