Paris 1999

 
TRUSTRUP SPRINGERNE PÅ HÆNDER I EIFFELTÅRNET

Rikke i tårnet

Trustrup Springerne er netop hjemvendt fra sommerrejse i Frankrig

Første del af turen gik til Lille, hvor gymnasterne deltog i et stævne, som kan sammenlignes med DGI´s landsstævne. Dog var der til dette stævne kun planlagt én opvisning fra arrangørernes side på de knap fire dage stævnet varede. Derfor blev der en af dagene lavet en tur op til Dunkerque, hvor dagen stod på svømmetur i den Engelske kanal, samt en masse gymnastik på stranden, som efterhånden udviklede sig til en hel opvisning. 
 
Dana højt til vejrs

2 "strand-løver"


Dana + Rikke, er næsten på plads

Dagen efter stod den på en opvisning ved stævnet i Lille. 
Her lavede springerne en god opvisning, hvorefter resten af dagen gik med at se de andre deltageres opvisninger.

Efter besøget i Lille gik turen videre mod Paris, hvor målet var at komme til at lave en opvisning foran Eiffeltårnet. Inden afrejse fra Danmark var det blevet forsøgt at få en aftale i stand med de Franske myndigheder om en opvisning, men dette var ikke lykkedes. Så ved ankomsten til Paris var alt endnu uvidst. Dog var hotellet klar.
Vores Hotel
Den første dag i Paris blev bl.a. brugt til at se den berømte kirke Sacré Coeur, samt se den nye triumfbue ude i den nye bydel af Paris. Her var alle enige om, at det var et ret imponerende bygningsværk. Der ud over blev butikscenteret lige ved siden af den nye triumfbue selvfølgelig også besøgt. Her kunne sagtens være brugt mange flere timer, da det er et af Europas største. Næste morgen skete det så. Der kom en opringning fra den danske ambassade i Paris, som fortalte, at der godt kunne laves opvisning foran Eiffeltårnet og stemningen steg lige et par grader. Inden turen gik til Eiffeltårnet tog holdet lige en tur ned af Champs Elysees i strålende solskinsvejr. 
Før opvisningen
Da springerne ankom til Eiffeltårnet begyndte skyerne at trække sammen, og det var med bange anelser om regn, at springerne gik i gang med at klæde om til opvisning. Der nåede dog også at komme en mindre byge inden de skulle i gang. Men ikke mere end at det kunne lade sig gøre at lave opvisning for omkring 2000 tilskuere. 
Efter opvisningen
Dette var helt klart turens højdepunkt. Inden turen gik hjem til hotellet var alle oppe i tårnet for at gå en tur på hænder.

Næste dag så springerne Notre-Dame, samt gjorde de sidste indkøb inden turen gik hjem til Danmark.
Knud slapper af
Knud slapper af på St. Denis.

Dette var afslutningen på en god sommerrejse og sæson for TRUSTRUP SPRINGERNE, der nu holder sommerferie ind til august måned, dog afbrudt med en enkelt opvisning.
 


 
Webdesign by Leo DK
Email Webmaster

 
Gymnastik-Links